Mødekort formular

Sommerens nummer af LYS er udkommetI det nye nummer af LYS kan du se alle de spændende nyheder fra den store belysningsmesse Euroluce i Milano, du kan læse om lyset i Mærsk Tårnet og om den nye lyslabyrint på Experimentarium.

Læs mere

Projekt om lyssimulering nomineret til Elforskprisen 2017
Sammen med Aalborg Universitet modtog Dansk Center for Lys diplom for nominering til Elforksprisen 2017 ved Energiens Topmøde den 8. juni.

Læs mere
Ny branchevejledning fra DCL
DCL lancerer nu en ny branchevejledning, der skal rydde op i belysningsløsninger, der er for optimistiske med hensyn til holdbarhed.

Læs mere
Kurser beregning af indendørsbelysning i DIALux EVO
Arbejder du med beregning af belysning i DIALux EVO eller skal du i gang med det, så meld dig til DCL´s kurser den 10. og 11. oktober.

Læs mere
Grundkursus med fokus på LED
DCL´s populære grundkursus med fokus på LED afholdes 31. oktober i Odense.
Grundkurset er for alle, der skal til at arbejde med lys, eller som ønsker en opdatering af deres lysviden. På kurset får deltagerne indblik i såvel grundlæggende lystekniske begreber som LED.

Læs mere
Indstil dit lysprojekt til Den Danske Lyspris 2017
Dansk Center for Lys opfordrer alle, der har medvirket til et spændende, professionelt lysprojekt, til at indstille det til prisen.

Læs mere
Lysets Dag: LED møder virkeligheden
LED-løsninger er i dag udrullet i praksis i stor stil både indendørs og udendørs. Det er tid til at gøre status: Hvad er gået godt og hvad er gået skidt? Hvad kan vi lære af de mange lysdesign med LED, armaturer og installationer, som er i drift? OG hvor peger fremtiden hen?

LED møder virkeligheden på Lysets Dag den 14. september.

Læs mere
Light lecture med James Carpenter
Under overskriften ´Ligth in the Public Realm´ giver den verdensberømte arkitekt James Carpenter forelæsning den 5. maj på Aalborg Universitet. Alle er velkomne

Læs mere
Lærerig workshop om butiksbelysning
Deltagerne på Sydjyske kreds´ workshop hos Riis Retail den 4. april fik ny viden om god butiksbelysning og mulighed for selv at arbejde med belysning i prøverum.

Læs mere
Flere nyheder  >>


Hjemmesiden er opdateret d. 14/06-2017Medlemskab af DCL

Bliv medlem

DCL støttemedlemmer

Nyhedsbrev
Møder


Kurser, seminarer, temadage og events

Grundkursus med fokus på LED
31. aug. 2017 - Odense Congress Center, Odense

DIALux EVO - beregning af indendørsbelysning - begyndere
10. okt. 2017 - Københavnsområdet

DIALux EVO – beregning af indendørs belysning – Øvede
11. okt. 2017 - Københavnsområdet